Samenvatting

Hallo allemaal!

Zijn jullie al nieuwsgierig naar Onwetende Helden? Hier is de samenvatting die ook achterop het boek komt:

Hannah komt uit een droomwereld. Bijna 19 jaar heeft ze doorgebracht in een wereld die alleen voor haar bestaat. Vol verwarring wordt ze wakker gemaakt door een inwoner van de echte wereld, een elfje dat Hannah moet begeleiden door het onbekende. De nieuwsgierige dromer verkent haar nieuwe woonplaats met plezier en doet haar best om vrienden te maken. Het blijkt echter een stuk gevaarlijker te zijn dan ze denkt. Geheimen en vijanden uit het verleden liggen op de loer. Als de wereld haar nodig heeft, wordt Hannah Versteeg in het diepe gegooid. Ze moet vechten voor het land, haar vrienden en een groeiend gevoel van thuis. Kan ze haar kracht vinden voor het te laat is en ze alles weer verliest?

Vanaf morgen (vrijdag 28 mei) is hij hier of op www.boekscout.nl te bestellen!

~Iris Domburg


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Veel succes met je boek! Ik heb alvast een exemplaar aangeschaft. Raad je mensen aan (of juist af) om het boek vlak voor het slapengaan te lezen? Dit is ten slotte het moment van de dag wanneer de barrières tussen de verschillende dimensies het dunst zijn. Ik wil namelijk niet het risico lopen in een andere wereld te worden gezogen :)
Lucas Gahrmann, op 28-05-21
Haha! Hartstikke bedankt Lucas! Leuk om van je te horen! Je kunt het zeker ook 's avonds lezen, maar met volle maan kun je misschien maar beter uitkijken ;)


Boekgoud

Omroep Wetering

Hebban

In de krant!

Groot Vlaardingen